رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

استاندار مرکزی حامی بزرگ در حوزه درمان استان است / بخش خصوصی در ارایه خدمات درمانی همپای بخش دولتی است

۱۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۹ کد : ۶۳۹۹ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: استاندار مرکزی حامی بزرگ در حوزه درمان استان است و با پیگیری‌های استانداری، موفق به جذب تجهیزات درمانی و نیروهای متخصص پزشکی در استان شده‌ایم.

به گزارش وب دا مرکزی به نقل از برنا، دکتر سید محمد جمالیان در بازدید از بیمارستان قدس اراک، افزود: بیمارستان قدس از مراکز درمانی با کیفیت پزشکی است که در آیتم‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جمله سزارین و مرگ و میر مادر و کودک همواره جایگاه مطلوب را کسب کرده است.

وی اظهار داشت: بخش خصوصی در ارایه خدمات درمانی همپای بخش دولتی است و در صورت فقدان این بخش ارایه خدمات درمانی با مشکل مواجه می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: بیمارستان قدس با مدیریت مطلوب بخش خصوصی اکنون به درخت تنومندی تبدیل شده که در غرب کشور به عنوان یکی از مراکز پزشکی مهم، مطرح است.

کلید واژه ها: استاندار مرکزی سید علی آقازاده رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر سید محمد جمالیان بیمارستان قدس اراک