پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن روز پزشک

۰۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۷ کد : ۶۷۴ اخبار اصلی
دکتر حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی روز پزشک را به تمامی پزشکان عرصه نظام سلامت کشور و استان مرکزی تبریک گفت.
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن روز پزشک

به گزاش خبرنگار وب دا مرکزی، متن کامل پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن یکم شهریور فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است.

پزشکانی که هدف عالی شفابخشی را که فطرت آشنای تمامی انسانهاست، سرلوحه تلاش بی وقفه خود قرار داده اند، تا دم مسیحایی موجود در روح قدسی عالم ملازم علم وخردشان گشته تا نجات بخش جامعه ای باشند.

به راستی پزشکان ضامن سلامت جامعه، امنیـت روحی بیماران و فرشتگان نجاتی هستند که درد جسم را با روح بلندشان در سایه لطف الهی التیام می بخشند و بوسه می زنند فرشتگان بر دستان مقدسی که صداقت و مهارت را ابزار خود گرفته تا رنگی از آسمان در پهنای زمین جلوه کند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جامعه پزشکی که با از خود گذشتگی و آراستگی به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند، روز پزشک را به تمام پزشکانی که در عرصه نظام سلامت تلاش می کنند، به خصوص همکاران پزشک در سرزمین آفتاب، تبریک و تهنیت گفته و برای همه آنان از درگاه حضرت احدیت آرزوی سلامتی و توفیق خواستارم.

به قداست جامه ی پاکتان سپیدترین زندگی را برای شما آرزومندم.

دکتر حسن طاهراحمدی -  یکم شهریور ماه ۱۳۹۷

کلید واژه ها: تبریک روز پزشک دکتر حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک