همایش کشوری قرآن، عترت و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار می گردد

۲۹ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۵ کد : ۷۳۵۹ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: همایش کشوری قرآن، عترت و سلامت با حضور اعضای مجمع قرآن و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی، در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار می گردد.
همایش کشوری قرآن، عترت و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار می گردد

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: این همایش در روزهای 10 و 11 بهمن ماه سالجاری با حضور اعضای اصلی گروه قرآن، عترت و سلامت فرهنگستان علوم پزشکی در سالن اجتماعات شهداء دانشجو واقع در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه برگزار خواهد شد.

وی، برگزاری محافل انس با قرآن و تلاوت کلام آسمانی توسط نام آوران حیطه ی علوم پزشکی در سطح مجامع بین المللی، تجلیل از پژوهشگرانی که در زمینه ی ارتباط علم طب با قرآن و سیره ی اهل بیت(ع) تحقیقاتی انجام داده اند‌، استفاده از بیانات اساطیر و صاحب نظران رشته های علوم پزشکی و اجرای تواشیح و برنامه های فرهنگی را از جمله برنامه های این همایش عنوان کرد.

گفتنی است دکتر سید علیرضا مرندی، دکتر ناصر سیم فروش، دکتر حسین کرمی، دکتر قاسم رضیعی، دکتر محمد حسین کلانتر معتمد، دکتر فریدون عزیزی، دکتر حسن ابوالقاسمی، دکتر محمد غفرانی و دکتر محمدرضا رزاقی از جمله میهمانان و سخنرانان این همایش هستند.

کلید واژه ها: همایش کشوری قرآن، عترت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک