کلنگ زنی پروژه سالن‌های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۸ کد : ۷۵۲۴ اخبار اصلی
همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی آیین کلنگ زنی پروژه سالن‌های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این آیین گفت: یکی از معضلاتی که در سایت سردشت داریم کمبود فضای ورزشی و امکانات رفاهی برای دانشجویان عزیز و پرسنل می باشد.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: کمبود فضاهای ورزشی از خلع های دانشگاه جهت پر کردن اوقات فراغت دانشجویان و کارکنان است.

وی اظهار داشت: دانشگاه با مشکلات مالی فراوانی روبرو می باشد، ولی با توجه به ارزش والایی که دانشجویان و پرسنل برای مسولین  دارند، تصمیم گرفتیم تا در ایام الله دهه مبارک فجر کلنگ زنی پروژه سالن های ورزشی سایت سردشت را انجام دهیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: کلیه مسئولین دانشگاه تمام تلاش خود را خواهند کرد تا در حداقل زمان ممکن بتوانیم این پروژه را به بهره‌برداری برسانیم و ان شاالله در سال آینده بتوانیم مراسم دهه مبارک فجر را در این سالن برگزار نماییم.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر سید محمد جمالیان کلنگ زنی سالن ورزشی