پنج هزار ماسک احتکار شده در اراک کشف شد

۰۶ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۵ کد : ۷۸۲۵ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: یک انبار که در آن پنج هزار ماسک از سوی سوداگران احتکار شده بود در اراک کشف شد و با خاطیان برخورد قانونی صورت گرفته است.
پنج هزار ماسک احتکار شده در اراک کشف شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان افزود: علاوه بر این تعداد ماسک، سه هزار عدد اقلام دارویی نیز به صورت غیرقانونی در این انبار نگهداری می‌شد و دستگاه لیبل و تاریخ‌زن  نیز از  این انبار واقع در یک منزل مسکونی در اراک کشف و ضبط شده است.

وی اظهار داشت: سودجویان با احتکار اقلام ضروری مردم در شرایط کنونی تلاش داشتند این مواد را با قیمت گران در بازار به فروش برسانند که با تلاش بازرسان ناکام ماندند.

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد: مردم در صورت فروش غیرمجاز اقلام بهداشتی بازرسان را مطلع کنند.

وی ادامه داد: ۵۰ هزار ماسک از سوی یک فرد نیکوکار روز گذشته تهیه و به طور رایگان بین ساکنان مناطق حاشیه اراک توزیع شد.

دکتر علیمرادیان در پایان گفت: به‌منظور جلوگیری از سوء‌استفاده از توزیع رایگان ماسک، به هر نفر یک تا سه عدد تحویل داده شده است.

کلید واژه ها: ویروس کرونا احتکار ماسک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر عباس علیمرادیان