۴۷ مورد جدید ابتلا به کرونا در استان مرکزی

۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۷:۴۰ کد : ۸۱۷۸ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان مرکزی گفت: از ظهر دیروز تا امروز و براساس نتایج آزمایشگاهی، ۴۷ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ (کروناویروس جدید) در استان شناسایی شده و مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۷۵۹ نفر رسیده است.
۴۷  مورد جدید ابتلا به کرونا در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: خوشبختانه ۳۶۲ نفر از بیماران کووید ۱۹ در استان بهبود یافته و ترخیص شده‌اند و این آمار روز به روز در حال افزایش است.
وی با تشریح آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در استان مرکزی تا ظهر امروز تصریح کرد: این تعداد مبتلا به کرونا در استان شامل ۲۴۸ مورد در ساوه، ۴۶۹ مورد در شهرستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک و ۴۲ مورد در خمین و ۱۷ مورد وارده از استان‌های دیگر می‌شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به تفکیک شهرستانی موارد جدید مبتلایان به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته بیان کرد: ۶ مورد از مبتلایان جدید در ساوه، ۴۰ مورد در شهرستان‌های تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی اراک و یک مورد در خمین بوده است.

کلید واژه ها: ویروس کرونا کووید 19