تاکید به تعطیلی اصناف غیرضروری در ایام کرونایی

۰۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۶ کد : ۸۴۰۲ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ضمن عذرخواهی از تمامی کسبه، به تعطیلی صنوف به خصوص اصناف غیرضرور تاکید کرد.
تاکید به تعطیلی اصناف غیرضروری در ایام کرونایی

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان گفت: گزارش های میدانی نشان می دهد،90 درصد صنوف و کسبه این عمل موثر را رعایت کرده و اقدام به تعطیلی شغل خود نموده اند.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح  و باور این مسئله در روزهای نخست، بسیار دشوار بود، اما رفته رفته کسبه محترم به حساسیت موضوع پی برده و این اقدام موثر و پیشگیرانه و البته فداکارانه را انجام دادند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد: برخی از فروشگاه ها نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند که از این به بعد و با توجه به مصوبه قرارگاه پدافند زیستی استان و طبق قانون با آنها برخورد خواهد شد و در صورت تکرار، تا مرز پلمپ کردن پیش خواهیم رفت.

وی در پایان تاکید کرد: تمام تمرکز برنامه ها و جلسات بر این است که از تجمع بی مورد در مرکز شهر جلوگیری شود.

کلید واژه ها: تعطیلی اصناف غیرضروری ویروس کرونا کووید 19