امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد اراک

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۱ کد : ۹۰۷۵ اخبار اصلی
دانشگاه های علوم پزشکی اراک و آزاد اسلامی واحد اراک طی تفاهم نامه ای با یکدیگر در راستای بررسی راهکارها، دستاوردها و فرصت های مقابله با ویروس کرونا همکاری می کنند.
امضاء تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد اراک

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: صبح امروز و با حضور روسا و مدیران هر دو دانشگاه، توافقنامه ای جهت برگزاری همایش ملی بیماری کرونا، دستاوردها، تهدیدات و فرصت های پیش رو با هدف بررسی ارایه جدیدترین روش های تحقیقاتی و علمی جهت مقابله و کنترل این ویروس به امضا رسید.

دکتر علیرضا کمالی افزود: این همایش به دلیل شرایط فعلی و وجود این بیماری، به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز ضمن ابراز خرسندی و استقبال از این همایش، گفت: مطمعناً برگزاری همایش های علمی این چنین می تواند، دست کادر بهداشتی و درمانی را برای مقابله با این ویروس باز گذاشته و تا حد زیادی موثر باشد.

دکتر سید محمد جمالیان خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط کنونی، همدلی، وحدت و البته مشورت و همکاری هرچه بیشتر بین مسولان، تنها راه گذر از این بحران است.