استقبال اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک از طرح رزمایش همدلی

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۸:۲۲ کد : ۹۱۱۴ اخبار اصلی
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: خوشبختانه اساتید، کارکنان و البته دانشجویان عزیز از طرح خداپسندانه ی رزمایش همدلی و کمک های مومنانه استقبال قابل توجهی کردند.
استقبال اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اراک از طرح رزمایش همدلی

به گزارش وب دا مرکزی، حجت الاسلام علی حسنوند افزود: این طرح همزمان با فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و در نیمه شعبان، آغاز و توسط خیل زیادی از مشتاقان در حال اجرا می باشد.
وی اظهار داشت: تاکنون بیش از شش و نیم میلیون تومان به حساب دانشجویان نیازمند واریز شده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۱۰ بسته آذوقه با کمک یکی از  پایگاه های  مقاومت بسیج یکی از مساجد اراک، به ارزش تقریبی شش و نیم میلیون تومان تهیه و بین نیازمندان توزیع شد.
وی بیان کرد: پیش بینی می شود با ۱۶ میلیون تومان باقیمانده نیز حدود ۱۵۰ بسته غذایی دیگر تهیه و توزیع شود.
حجت الاسلام حسنوند گفت: در اقدام اخیر خیران، به جای جمع آوری وجوه نقد، کالا و اقلام مصرفی و ضروری زندگی را جمع آوری و توزیع می کنند.
وی در پایان تاکید کرد: این طرح و رزمایش همچنان ادامه خواهد داشت.