شناسایی ۱۰ مورد کووید۱۹ در بیست و چهار ساعت گذشته در استان مرکزی

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۹ کد : ۹۳۰۳ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: از ظهر روز گذشته تا ظهر امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی ۱۰ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در استان شناسایی شده است و به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۱۷۷۴ نفر رسیده است.
شناسایی ۱۰ مورد کووید۱۹ در بیست و چهار ساعت گذشته در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: خوشبختانه از ابتدای شیوع بیماری در استان مرکزی ۱۴۰۴ نفر از بیماران کووید۱۹ در استان بهبود یافته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر در بیمارستان های استان ۲۰ بیمار مبتلا به کرونا ویروس بستری هستند که خدمات تخصصی درمانی لازم را دریافت می کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: ۱۸۹ نفر از مبتلایان به کروناویروس در منزل بستری و قرنطینه می باشند.

وی خاطرنشان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته خوشبختانه مورد فوتی بر اثر بیماری کرونا ویروس در استان نداشته ایم و تعداد فوتی های این بیماری از زمان شیوع تاکنون همان ۱۶۱ نفر می باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در مورد موارد جدید کووید۱۹ در استان گفت: از ۱۰ مورد جدید به این ویروس در ۲۴ ساعت گذشته ۷ مورد مربوط به شهرستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک و ۳ مورد هم مربوط به دانشکده علوم پزشکی ساوه بوده است.

کلیدواژه‌ها: ویروس کرونا کووید 19 استان مرکزی