کاهش ۵۰ درصدی درآمدهای بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۹ کد : ۹۳۳۶ اخبار اصلی
معاون درمان دانشگاه علوم پشکی اراک از کاهش شدید درآمدهای بیمارستان ها و مراکز درمانی با شیوع ویروس کرونا خبر داد.
کاهش ۵۰ درصدی درآمدهای بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهمن صادقی سده گفت: شیوع این ویروس و کاهش مراجعات مردم و بیماران به بیمارستان ها و مرکاز درمانی، منجر به کاهش شدید درآمدهای اختصاصی شده است.

وی افزود: بر اساس مکاتبات و پیگیری های انجام شده و قولی که وزارت بهداشت داده است مقرر شد از ردیف های اعتباری احتمالی و به تدریج تحت عنوان کدینگ های مختلفی درصدی از این خسارات تامین  شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پشکی اراک اظهار داشت: در همین راستا قرارداد vip در مراکز درمانی امیرالمومنین(ع) و امیرکبیر، با هماهنگی حوزه معاونت درمان و معاونت توسعه دانشگاه منعقد شده است.

وی خاطرنشان کرد: جامعه هدف این قرارداد، بیمه شدگان دارای بیمه تکمیلی هستند.

دکتر صادقی در پایان بیان کرد: حفظ پزشکان مجرب در مراکز درمانی دولتی و انجام خدمات با کیفیت توسط اعضائ هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی را از مزیت های این قرارداد عنوان کرد.

کلید واژه ها: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر بهمن صادقی سده