شناسایی ۱۲ مورد کووید۱۹ در بیست و چهار ساعت گذشته در استان مرکزی

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۸ کد : ۹۳۹۳ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک گفت: از ظهر روز گذشته تا ظهر امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی ۱۲ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در استان شناسایی شده است و به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۱۸۲۱ نفر رسیده است.
شناسایی ۱۲ مورد کووید۱۹ در بیست و چهار ساعت گذشته در استان مرکزی

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: در حال حاضر در بیمارستان های استان ۱۵ بیمار مبتلا به کرونا ویروس بستری هستند که از این تعداد ۱۳ مورد در بیمارستان آیت الله خوانساری اراک و ۲ مورد هم در خمین  بستری می باشند.
وی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتی در اثر ابتلا به کرونا در استان گزارش نشده است و  تعداد فوتی ها همان ۱۶۲ نفر می باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: از ۱۲ مورد جدید در استان ۸ مورد در شهرستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک و ۴ مورد هم مربوط به دانشکده علوم پزشکی ساوه می باشد.

کلید واژه ها: ویروس کرونا کووید 19 استان مرکزی