کمک مومنانه در دانشگاه علوم پزشکی و توزیع هزار بسته بین نیازمندان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۲ کد : ۹۵۳۰ اخبار اصلی
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک پیشاپیش عید سعید فطر از تمام کسانیکه در این طرح شرکت کردند، تشکر می کنیم.
کمک مومنانه در دانشگاه علوم پزشکی و توزیع هزار بسته بین نیازمندان

به گزارش وب دا مرکزی، حجت الاسلام مهرداد کوشکی افزود: رزمایش همدلی و مواسات و کمک مومنانه از روزهای نخست و بلافاصله بعد از فرمایش مقام عظمی ولایت حضرت آیت الله خامنه ای (مد ظله العالی)، در دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز و در مرحله نخست و با شروع ماه مبارک رمضان، 110 بسته بین نیازمندان توزیع شد.

وی اظهار داشت: اکنون این کمک ها به هزار بسته رسیده که با کمک ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بین نیازمندان جامعه توزیع خواهد شد.

معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان از اساتید، دانشجویان، مدیران و مسئولان و پرسنل دانشگاه، اعضاء هیات رئیسه، بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان، گروه های جهادی و قرارگاه جهادی برای همکاری و همراهی در این طرح تقدیر و تشکر کرد.

کلید واژه ها: معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اراک حجت الاسلام مهرداد کوشکی