پرداخت کامل اعتبارات مورد نیاز پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک

۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۵ کد : ۹۸۴۲ اخبار اصلی
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: هر میزان اعتباری که پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک لازم دارد، پرداخت خواهد شد.
پرداخت کامل اعتبارات مورد نیاز پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک

به گزارش وب دا مرکزی، رقیه یادگاری افزود: در جلسه ای که هفته گذشته با رییس سازمان برنامه و بودجه (آقای دکتر نوبخت) داشتیم، بر اختصاص کامل بودجه برای افتتاح این پروژه تاکید شد.

وی اظهار داشت: این بیمارستان تا خرداد سال 1400 با تزریق اعتبارات باقیمانده، افتتاح خواهد شد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی بیان کرد: بیمارستان امام خمینی(ره) شهرستان خمین هم با تزریق 40 میلیارد تومان که وزارتخانه قول اعطا را داده، تا خرداد سال آینده تجهیز و راه اندازی می شود.

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان ساوه نیز با توجه به  ماهیت جایگزینی آن و باز شدن ردیف اعتباری، در مرحله خرید زمین و نقشه های اولیه ساختمانی است.

یادگاری در پایان به شیوع ویروس کرونا و تحمیل هزینه های سنگین به مجموعه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و افزایش اعتبارات وزارت بهداشت و همچنین دانشگاه علوم پزشکی در استان ها اشاره کرد و گفت: از ماده های 10 و 12 کمک های زیادی هم در حوزه ی هزینه ای و هم عمرانی تخصیص داده شد که لازم و کافی نیست.

کلید واژه ها: رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی رقیه یادگاری