رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک:

در صورت تداوم شرایط مجبور به بازگشت اعمال محدودیت‌ها هستیم

۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۱۳ کد : ۹۹۷۹ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در حال حاضر مردم موارد بهداشتی را جدی نگرفته و کم تر از گذشته رعایت می‌کنند.
در صورت تداوم شرایط مجبور به بازگشت اعمال محدودیت‌ها هستیم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: میزان رعایت بهداشت توسط مردم استان مرکزی در روزهای اخیر نسبت به ماه‌های گذشته به شدت کاهش یافته و اگر این شرایط تداوم داشته باشد مجبور به اعمال محدودیت ها و بازگشت به گذشته هستیم.
وی اظهار داشت: به هیچ وجه علاقمند به چنین کاری نیستیم، ولی به دلیل رعایت نکردن نکات بهداشتی، در چند روز گذشته شاهد افزایش تعداد مبتلایان بودیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مردم خواست حتی المقدور از مسافرت و حضور در مراسمات عروسی و عزا، خودداری کنند.
دکتر جمالیان در پایان تاکید کرد: موضوع بسیار جدی است و پیش‌بینی می‌کنیم در صورت تداوم این شرایط تعداد بستری ها و مرگ و میر در استان در هفته‌های آتی افزایش یابد.