”کارگاه آموزشی پیگیری دعاوی در نظام قضایی و شبه قضایی“

۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۶ کد : ۳۲۸۰ اخبار اصلی
”کارگاه آموزشی پیگیری دعاوی در نظام قضایی و شبه قضایی“

”کارگاه آموزشی پیگیری دعاوی در نظام قضایی و شبه قضایی“ به منظور هماهنگی ستادی و استانی نحوه اجرای قانون مقررات امور پزشکی، داروئی، مواد غذایی و آشامیدنی و سیاست های کلی نظام سلامت برگزار گردید.

به گزارش ایفدانا، این کارگاه آموزشی در جهت تحقق برنامه ­ها و اهداف سازمان غذا و دارو روز چهارشنبه 22 اسفند با حضور و مشارکت فعال مدیران بازرسی، حقوقی و غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و مدیران ارشد سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در سالن همایش های بین المللی رازی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران و توسط دفتر بازرسی رسیدگی به شکایات و امور حقوقی برگزار گردید.

در این کارگاه ضمن ایراد سخنرانی صاحب نظران عالی رتبه از سازمان تعزیرات حکومتی، دادسرای ویژه جرایم پزشکی و داروئی و دیوان عدالت اداری و وزارت بهداشت گزارش آسیب شناسی پرونده های حقوقی و دعاوی مطروحه سازمان از سال 1395 تاکنون ارائه شد.

منبع: http://ifdana.fda.gov.ir/content/21558

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی سازمان غذا و دارو نظام قضایی و شبه قضایی قانون مقررات امور پزشکی، داروئی، مواد غذایی