راه اندازی ۱۰۳ مرکز درمان ناباروری سطح ۳ در کشور

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۶ کد : ۳۴۳۱۱ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۵۳
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از راه اندازی ۱۰۳ مرکز درمان ناباروری سطح ۳ در کشور خبر داد.
راه اندازی ۱۰۳ مرکز درمان ناباروری سطح ۳ در کشور

به گزارش وبدا، دکتر سعید کریمی در نشست خبری هفته ملی جمعیت در ستاد وزارت بهداشت گفت: این میزان مرکز درمان ناباروری سطح ۳ که در تمام استان‌ها راه افتاده، سه برابر تکلیف قانونی ماست.

وی با اشاره به این‌که راه اندازی این مراکز کار راحتی نیست و پیش از این چنین مراکزی وجود نداشته است، افزود: فقط استان ایلام فاقد این مرکز بود که خوشبختانه آنجا هم راه اندازی شد.

معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: در زمینه راه اندازی مراکز درمان ناباروری سطح ۲ نیز هر دانشگاه علوم پزشکی باید یک مرکز سطح ۲ داشته باشد که تاکنون در ۴۰ دانشگاه این مراکز ایجاد شده است.

دکتر کریمی با بیان این‌که ۸۵ درصد اقدامات لازم برای درمان ناباروری در همین مراکز سطح ۲ قابل انجام است، افزود: مطابق قانون، دو سال فرصت داشتیم که تعداد مراکز درمان ناباروری سطح ۲ را در سطح کشور تکمیل کنیم که خوشبختانه از برنامه عقب نیستیم و تا آبان ماه برای ۲۴ دانشگاه باقی مانده اقدام خواهد شد.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه پوشش بیمه‌ای درمان ناباروری در بخش سرپایی ۷۰ درصد و در بخش بستری تا ۹۰ درصد است.

کریمی بیان داشت: در زمینه دستورالعمل‌های اجرایی قانونی جوانی جمعیت که با هماهنگی دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی تدوین می‌شوند، تاکنون ۹ دستورالعمل توسط وزیر و ۲۴ دستورالعمل توسط معاونان وزیر بهداشت به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است و ۳ تا ۴ دستورالعمل باقیمانده که به زودی ابلاغ می‌شود.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در زمینه تصادفات اخیراً نقل قولی در رسانه‌ها شنیدید که ۴۳ درصد فوتی‌های تصادفات در بیمارستان‌ها فوت می‌کنند که این آمار اصلاً صحیح نیست.

وی افزود: سالانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار مصدوم تصادفات در کل کشور داریم که ۱۶ تا ۱۸ هزار نفر از آنان فوت می‌کنند که ۶۰ درصد از این فوتی‌ها سر صحنه تصادف می‌میرند و اصلاً به بیمارستان نمی رسند.

دکتر کریمی تصریح کرد: یک سوم از ۴۰ درصد مصدومانی که به بیمارستان می رسند نیز اصلا علائم حیاتی ندارند که بتوان آنها را نجات داد.

وی یادآور شد: بنابراین فقط ۶ تا ۷ هزار نفر از مصدومان تصادفات در مراکز درمانی فوت می کنند که بر اساس آمار سالانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار مصدوم سالانه تصادفات، رقمی حدود یک درصد می‌شود.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: باید با تولید خودروهای ایمن، ایمن سازی جاده‌ها و فرهنگسازی در رانندگی‌ها آمار مصدومان و فوتی‌های تصادفات را کاهش داد.


( ۱ )

نظر شما :