دکتر رحیمی در هشتمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت: زندگی و معیشت کارکنان نظام سلامت سخت است/ هم برای اجرای دستورالعمل رفاهی برنامه داریم و هم فوق‌العاده خاص

دکتر رحیمی یکی از پیشنهادات وزارت بهداشت را اختصاص ردیف بودجه برای فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت حتی از محل درآمدهای اختصاصی عنوان کرد.

۲۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۳ کد : ۴۱۱۶۴ اخبار اصلی
کتر رحیمی در هشتمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، هشتمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشکده‌های و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و سازمان‌های وابسته به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن دارالفنون برگزار شد.

دکتر رحیمی در این همایش ضمن تأکید بر اینکه منابع انسانی بزرگ‌ترین سرمایه نظام سلامت هستند، خاطرنشان کرد: ماندگارترین اتفاقات نظام سلامت به‌واسطه سرمایه‌های انسانی آن رخ داده است.

وی زندگی و معیشت کارکنان نظام سلامت سخت عنوان کرد و تصریح کرد: تا زمانی که این شرایط ادامه داشته باشد، اصلاح، تغییر و تحول در نظام سلامت کمتر دست‌یافتنی است.

وی در ادامه توجه به رفاهیات پرسنلی را به معنای ایجاد امید و اعتماد در کارکنان قلمداد کرد و افزود: باوجود تمام کمبودها و نبودها، نباید حوزه رفاهی کارکنان فراموش شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، اجرای دستورالعمل رفاهی و فوق‌العاده خاص را نیازمند منابع مالی زیادی دانست و گفت: این موضوع بدان معنی نیست که نباید برای تحقق آن تلاش کنیم.

وی در ادامه گفت: در معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت برنامه داریم که هم برای دستورالعمل رفاهی اقدامات اجرایی انجام دهیم و هم برای فوق‌العاده خاص.

کلید واژه ها: فوق العاده خاص معاون توسعه وزارت بهداشت