اضافه شدن ۹۰۰ تخت بیمارستانی به استان مرکزی؛ حاصل تلاش های جهادگرانه رئیس و کادر اجرایی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۶:۲۹ کد : ۴۴۲۹۴ اخبار اصلی

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اضافه شدن ۹۰۰ تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم به استان مرکزی، حاصل تلاش های جهادگرانه رئیس و کادر اجرایی دانشگاه علوم پزشکی اراک است. به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید کریمی ضمن تشکر از تمام کسانی که در خلق این حماسه بزرگ زحمت کشیدند، گفت: رئیس جمهور شهید حضرت آیت اله رئیسی؛ در دوران خدمت ۲ سال و ۱۰ ماه با تمام قوا برای تکمیل پروژه های نیمه تمام درمانی و بهداشتی انرژی و وقت گذاشتند و امروز شاهد این هستیم که با دستور دکتر مخبر ۴۸ پروژه بهداشتی و درمانی در استان مرکزی افتتاح و حدود ۹۷ هزار و ۷۰۷ متر به سرانه بهداشت و درمان این استان اضافه شده است. معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، افزود: در سراسر کشور در طول خدمت دولت سیزدهم، ۱۷ هزار تخت بیمارستانی به تخت ها اضافه شده و این امر جهشی قابل توجه است؛ چراکه تاکنون این تعداد تخت بیمارستانی در کشور به بهره برداری نرسیده است. وی به اقدامات درخشان دولت سیزدهم اشاره کرد و ابراز داشت: ۳۸۰ دستگاه با تکنولوژی بالا اعم از سی تی آنژیو و دستگاه شتاب دهنده سرطان وارد مراکز درمانی شده است، ۳ هزار تخت ویژه افتتاح، افزایش دستگاه پی آی سی یو اطفال که در کل کشور تنها پانصد دستگاه وجود داشت و این موضوع ما را در دوران کرونا با بحران مواجه کرده بود و الان این تعداد به ۱۰۵۰ دستگاه افزایش پیدا کرده و این پیشرفت ها دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و درمانی را بهبود بخشیده است. دکتر کریمی گفت: در دولت حضرت آیت اله رئیسی، خدمات درمانی ۴۷ درصد رایگان شده است و تمام روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر سکنه و مددجویان بهزیستی و تحت پوشش کمیته امداد و تمامی عزیزانی که در ۳ دهک اول درآمدی هستند از خدمات رایگان بهره بردند که جمع این افراد ۳۳ میلیون نفر است. وی افزود: یکی دیگر از خدمات ارزنده که از اسفند ماه سال گذشته شروع شد؛ رایگان شدن هزینه های درمان کودکان زیر ۷ سال است، همچنین خدمات درمانی برای حدود ۴۰ میلیون نفر که نیمی از جمعیت ایران را شامل می شود؛ در مراکز دولتی رایگان شده است و علاوه بر این حدود ۶ میلیون نفر نیز به صورت رایگان، بیمه شدند. دکتر کریمی خاطرنشان ساخت: در دولت سیزدهم برای کودکان با آسیب شنوایی، حدود ۲ هزار کاشت حلزون انجام شده است که تمامی کودکان زیر ۴ سال بودند و در صورت عدم دریافت این خدمات نه تنها با چالش شنوایی بلکه در گفتار این کودکان نیز اختلال بوجود می آمد و علاوه بر کاشت حلزون خدمات دیگری نیز مانند توانبخشی دریافت کردند که بیش از ۲۰۰ میلیون تومان برای هر کودک هزینه داشت. معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به خدمات صندوق صعب العلاج اشاره کرد و ادامه داد: در سال اول ۵ هزار میلیارد تومان، سال دوم ۷ هزار میلیارد تومان و امسال ۱۲ هزار میلیارد تومان به صندوق بیماران خاص و صعب العلاج تخصیص داده شده است، در صورتی که در گذشته تنها ۱۶ بیماری به عنوان بیماران خاص تحت پوشش بودند و اکنون ۱۰۷ بیماری تحت پوشش صندوق صعب العلاج قرار دارد. گفتنی است در پایان این مراسم از محمدمهدی همتی رییس مجمع خیرین بیمارستان آیت الله خوانساری، خانواده نیک اندیش رضایی آشتیانی بانی ساخت بیمارستان فوق تخصصی زنان و زایمان و حاج حبیب ا... حاج محمد حسینی خیر نیک اندیش مرکز دیالیز حضرت فاطمه زهرا(س) با اهدا لوح قدردانی شد.

کلید واژه ها: معاون درمان وزارتخانه