برگزاری دوره آموزشی « اخلاق فردی، اداری، اجتماعی»

۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۷ کد : ۴۵۷ اخبار اصلی
برگزاری دوره آموزشی « اخلاق فردی، اداری، اجتماعی»

برگزاری دوره آموزشی « اخلاق فردی، اداری، اجتماعی »

با عنایت به برگزاری دوره آموزشی « اخلاق فردی، اداری، اجتماعی » از دوره های مصوب دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه به میزان 17 ساعت دوره عمومی به صورت آزمون الکترونیکی برای گروه هدف « کلیه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی اراک و واحدهای تابعه به استثناء نیروهای شرکتی و طرح پزشک خانواده » مقتضی است مراتب و شرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد مورد مطالعه دقیق قرار گیرد .

1- منبع آزمون تحت عنوان « اخلاق فردی، اداری، اجتماعی » به منظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی، دوره های آموزشی بارگزاری گردیده است.

2- تاریخ برگزاری آزمون 21/06/1397 می باشد.

3- بازه زمانی برگزاری آزمون از ساعت 15 الی 18 می باشد.

4- تعداد سوالات آزمون 30 سوال و حداکثر زمان پاسخگویی 25 دقیقه می باشد.

5- جهت شرکت در آزمون تاکید می شود از مرورگر Chrome  و یاMozilla Firefox  استفاده شود.

6- هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه و شرکت در آزمون می باشد.

7-آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.

8- جهت ورود به برنامه آزمون ، شناسه کاربری: شماره ملی فرد و گذر واژه : هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ، می باشد و در غیر اینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

کلید واژه ها: دوره آموزشی اخلاق فردی، اداری، اجتماعی آزمون الکترونیکی