انتصاب سرپرست مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۶ کد : ۵۵۷۲ اخبار اصلی

طی حکمی از سوی دکتر سید محمد جمالیان رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، «سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه» منصوب شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، بر اساس این حکم آقای دکتر محمد نعمتی به سمت «سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه» منصوب و از زحمات و تلاش های آقای ابوالفضل سهل آبادی در زمان تصدی این مسئولیت تقدیر و تشکر شد.

در حکم صادره آمده است: با عنایت به تعهد و شایستگی جنابعالی، بدینوسیله شما به عنوان  «سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه»  منصوب می شوید، تا با رعایت جوانب شرعی و قانونی به انجام امور محوله بپردازید.

کلید واژه ها: سرپرست مدیریت بازرسی دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر محمد نعمتی