برگزاری آزمون غیر حضوری « مسئولیت مدنی کادر سلامت در راستای صیانت از حقوق شهروندی »

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۳ کد : ۵۷۲۵ اخبار اصلی
برگزاری آزمون غیر حضوری  « مسئولیت مدنی کادر سلامت در راستای صیانت از حقوق شهروندی  »

با سلام ؛

احتراما" با عنایت به برگزاری آزمون غیر حضوری  « مسئولیت مدنی کادر سلامت در راستای صیانت از حقوق شهروندی  » به میزان  12  ساعت دوره مشترک اداری ( شغلی ) قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی از دوره های مصوب  مدیریت بازرسی دانشگاه در سال ۱۳۹۸ جهت گروه هدف : کلیه همکاران دانشگاه و واحدهای تابعه به جزء رسته خدمات و نیروهای شرکتی و قرارداد پزشک خانواده، مقتضی است مراتب و شرایط شرکت در آزمون که در ذیل خواهد آمد مورد مطالعه دقیق قرار گیرد .

1- منبع آزمون تحت عنوان « مسئولیت مدنی کادر سلامت در راستای صیانت از حقوق شهروندی » بمنظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی –  ( کاربری افراد سامانه–سوابق آموزشی–کتابخانه دیجیتال) بارگذاری گردیده است.

2- تاریخ برگزاری آزمون   1398/07/02 ( سه شنبه ) می باشد.

3- بازه زمانی برگزاری آزمون ازساعت  ۱۵  الی  ۱۸  می باشد.

4- تعداد سوالات آزمون  30  سوال و حداکثر زمان پاسخگویی 25 دقیقه می باشد.

5- جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.

6- هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه وشرکت در آزمون می باشد.

7- آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.

8- جهت ورود به برنامه آزمون ،شناسه کاربری:شماره ملی فردوگذرواژه : هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است ، می باشد و در غیراینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

کلید واژه ها: آزمون الکترونیکی صیانت از حقوق شهروندی دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات