برگزاری آزمون غیرحضوری « ارتقاء و حفظ کرامت مردم در نظام اداری »

۲۱ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۸ کد : ۶۱۳۶ اخبار اصلی
برگزاری آزمون غیرحضوری « ارتقاء و حفظ کرامت مردم در نظام اداری »

با سلام ؛

احتراما" با عنایت به برگزاری دوره آموزش مشترک اداری (شغلی) « ارتقاء و حفظ کرامت مردم در نظام اداری » به میزان 6  ساعت از دوره های مصوب مدیریت بازرسی دانشگاه در سال 1398 قابل ثبت در شناسنامه آموزشی همکاران بصورت آزمون الکترونیکی ؛ مقتضی است مراتب و شرایط شرکت در آزمون که در ذیل آمده است مورد مطالعه دقیق قرار گیرد .

1. گروه هدف : کلیه همکاران دانشگاه و واحدهای تابعه به جزء رسته خدمات و نیروهای شرکتی و قرارداد پزشک خانواده.
  2. منبع آزمون تحت عنوان « ارتقاء و حفظ کرامت مردم در نظام اداری » به منظور مطالعه در سامانه خدمات الکترونیکی - ( کاربری افراد سامانه-سوابق آموزشی-کتابخانه دیجیتال) بارگذاری گردیده است.
  3. تاریخ برگزاری آزمون   11/08/1398 ( شنبه ) می باشد.
  4.  بازه زمانی برگزاری آزمون از ساعت  ۱۵  الی  ۱۸  می باشد.
  5.  تعداد سوالات آزمون  18 سوال و حداکثر زمان پاسخگویی 15 دقیقه می باشد.
  6. جهت شرکت در آزمون تاکیدا از مرورگر Chrome  و یا Mozilla Firefox  استفاده شود.
  7.  هر فرد صرفا یکبار مجاز به ورود به برنامه و شرکت در آزمون می باشد.
  8.  آدرس سامانه training-prs.arakmu.ac.ir:22333  می باشد.
  9. جهت ورود به برنامه آزمون، شناسه کاربری: شماره ملی فرد وگذرواژه : هرآنچه بعنوان رمز انتخاب گردیده است، می باشد و در غیر اینصورت از شماره ملی استفاده گردد.

کلید واژه ها: آزمون الکترونیکی ارتقاء و حفظ کرامت مردم در نظام اداری مدیریت بازرسی