جوانی جمعیت

۱۷ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۵ کد : ۴۰۹۳۷ اخبار اسلایدی
پرهیز از فرزندآوری و تقلید ناشیانه از نسخه کهنه غرب مبنی بر تک فرزندی همچنان در جامعه ما به پیش می تازد و از شتاب آن کاسته نشده است و به عبارتی سالمندی چالش امروز جامعه ماست و هنوز بسیاری از خانواده ها از فرزنددار شدن خودداری کرده و یا تنها به داشتن یک فرزند اکتفا می کنند.
جوانی جمعیت

هنوز برخی دیگر از زوج های جوان نگهداری حیوانات خانگی را که هرکدام هزینه های هنگفتی دارند، بر فرزنددار شدن ترجیح داده و با تبعیت از سبک زندگی غربی در منزلشان به جای اتاق خواب کودک، اتاق خواب هایی شیک برای حیوانات خانگی آماده می کنند؛ آنها براین باورند فرزند به چه درد می خورد؟
مشکلات معیشتی، هزینه های بالای نگهداری و دست و پاگیر بودن فرزند از جمله بهانه هایی است که از سوی خانواده های مختلف به‌ویژه زوج های جوان مطرح می شود در حالی که باید توجه داشت این روند و حاکمیت این تفکر برخانواده ها و جامعه روز به روز کشور را سالمندتر می کند و آینده مبهمی برای آن رقم می زند.
اگرچه سال ها از زمان ابلاغ سیاست های کلی افزایش جمعیت توسط رهبر معظم انقلاب می گذرد و هرچند مقوله جوانی جمعیت مطرح شده، اما هنوز گامی جدی برای تحقق این مهم برداشته نشده است و حتی بسیاری از نهادهای اجرایی و دخیل در موضوع نیز تنها به حرف اکتفا کرده و در مرحله عمل کارنامه موفق و قابل قبولی ندارند.
کمتر تبلیغات رسانه ای در رسانه های جمعی در این خصوص دیده می شود، کمتر فیلم و سریالی با این محتوا پخش می شود در حالی که در این موضوع تمامی دستگاه ها و طیف های مختلف جامعه مسوولیت دارند.
ادامه این روند و بی تفاوتی در برابر چالش جمعیت بی آنکه بدانیم و در نهایت ناباوری جامعه را خالی از نیروهای بالقوه و توانمند کرده و چه بسا در عرصه فرا ملی نیز قدرت کشور ضعیف تر می شود و به وجود آمدن چنین وضعیتی آینده ناخوشایندی برای کشور رقم می زند.

کلید واژه ها: جوانی جمعیت جمعیت جوانان