تقویت بینایی بیماران استان مرکزی با اختصاص یک چشم پزشک فلوشیپ شبکیه

۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۶ کد : ۲۵۴۷۹ اخبار اصلی
مدیر کلینیک های ویژه دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اختصاص یک چشم پزشک فلوشیب شبکیه، پس از مدتها به دانشگاه علوم پزشکی اراک باعث خرسندی است.
تقویت بینایی بیماران استان مرکزی با اختصاص  یک چشم پزشک فلوشیپ شبکیه

میثم بخشی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک برای مدت طولانی از وجود چشم پزشک فلوشیب شبکیه، محروم بوده است و خوشبختانه از ۱۴ فروردین ماه سال جاری، این مهم تحقق یافت و در روزهای مختلف هفته در شیفت صبح و عصر در کلینیک فوق تخصصی امام رضا(ع) در خدمت کلیه مراجعین گرامی می‌باشند.

وی ادامه داد: با توجه به تعداد بالای  مراجعان در برخی  از رشته های فوق تخصصی مانند روماتولوژی و گوارش، اخیرا یک فوق تخصص روماتولوژی و یک فوق تخصص گوارش هم به مجموعه  دانشگاه افزوده شدند و در روزهای مختلف هفته در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام رضا(ع) در خدمت مراجعان عزیز می باشند.

وی خاطرنشان کرد: در دوران تعطیلات نوروز کلینیک به طور مستمر فعال بود و کلینیک سرپایی کرونا، آزمایشگاه پی سی آر، کلینیک چشم، گوش، حلق، بینی و سونوگرافی سرپایی بیشترین فعالیت را در این روزها داشتند.