نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران

۰۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۲ کد : ۱۵۴۵ اخبار اصلی
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران

بسم الله الرحمن الرحیم

امنیت و آرامش حاکم بر کشور عزیز ایران ، مرهون تلاش ها و رشادت کلیه ی نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی که همواره با از خودگذشتگی خود این موهبت ارزشمند را برای ملت عزیز ایران فراهم کرده اند می باشد.

"نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران" در حفظ نظم ، امنیت داخلی و برقراری فضای آرام جامعه نقش اساسی و کلیدی بر عهده دارد و همیشه ثابت کرده است که بعنوان یار و یاور در کنار مردم بوده و از هرگونه خدمتِ صادقانه کوتاهی نکرده است.

در این بین "نیروی انتظامی" ، در برقراری امنیت جامعه ، "شهیدان و جانبازان" زیادی را تقدیم ایران اسلامی کرده است که همواره بر دلاوری ها و ایثارگری های آنان افتخار می ورزیم.

اینجانب ضمن پاسداشت و ارج نهادن به خانواده های شهیدان و جانبازان ناجا ، "هفته نیروی انتظامی" را به کلیه این عزیزان تبریک عرض کرده و عمری با عزت مسئلت دارم.

دکتر پریا بهرامی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک