رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از افتتاح شصت ویکمین پایگاه اورژانس استان مرکزی خبر داد.

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۳ کد : ۱۹۹۱۴ اخبار اصلی

دکتر پریا بهرامی افزود: تقویت اورژانس پیش بیمارستانی و ساخت پایگاه های اورژانس ۱۱۵ با توجه به حادثه خیز بودن استان بسیار حائز اهمیت بوده، لذا طبق طرح توسعه ششم کشوری در خصوص راه اندازی و افتتاح پایگاه های اورژانس ۱۱۵ در سراسر کشور، پایگاه اورژانس شهری شهر اراک به همت خیر محترم جناب آقای حاج حسن حسینی به مرحله انجام و با حضور استاندار محترم و همچنین رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی اراک افتتاح شد..
وی تصریح کرد: ارتقای خدمات و فوریت های پیش بیمارستانی، به موقع رساندن مصدومان و حادثه دیدگان به مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین کاهش چشمگیر آمار مرگ و میر از اهداف اصلی راه اندازی این پایگاه است..
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار کرد: کلان شهر اراک با افتتاح این پایگاه دارای نه پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری می باشد.

کلید واژه ها: پایگاه اورژانس پایگاه خیرساز تکنسین های اورژانس اراک