اولین مانور آمادگی ،آموزشی ،تفریحی تیم واکنش سریع در مواقع اضطرار

۲۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۲ کد : ۲۰۹۳ اخبار اصلی
اولین مانور آمادگی ،آموزشی ،تفریحی تیم واکنش سریع در مواقع اضطرار

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:دکتر پریابهرامی گفت:اولین مانور آمادگی ،آموزشی ،تفریحی  تیم DMAT  با حضور نمایندگانی از معاونت درمان .بهداشت غذا و دارو و بهداشت اراک،سپاه روح ا..و اتش نشانی واستانداری امروز انجام شد.
 وی افزود:این برنامه از  میدان ورزشکار منطقه گردشگری دره کوه گردو اراک از ساعت 8  صبح شروع و به صورت دو تیم برنامه ریزی شده از دو مسیر متفاوت حرکت کرده و پس از پنجاه دقیقه به قبور مطهر شهدای گمنام رسیدند.
رییس مرکز اورژانش پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی افزود:این مانور با سه کلاس آموزشی از جمله معرفی DMATو شناخت کوهستان و نحوه کوهپیمایی و در نهایت تریاژ همراه بود.
دکتر بهرامی خاطر  نشان شد این چنین برنامه هاجهت انسجام هر چه بهتر سازمان های  امدادی و عملیاتی و حضور حداکثری پرسنل همچنان ادامه خواهد داشت.