دیدار سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی با فرماندهی نیروی انتظامی به مناسبت هفته ناجا

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۳ کد : ۲۰۹۳۲ اخبار اصلی
سرپرست اورژانس با حضور در مقر فرماندهی نیروی انتظامی با فرماندهی و مسئولین بخش های مختلف انتظامی کلانشهر اراک دیدار و گفتگو نمود.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ، دکتر پروهان ضمن تبریک فرارسیدن هفته ناجا ، امنیت را از مولفه های اصلی پیشرفت یک جامعه دانسته و خاطر نشان ساخت : نیروی انتظامی با برقراری امنیت ، نقش مهمی در توسعه فعالیت های فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی ایفا می نماید .

▫️وی در ادامه افزود : با توجه به شرایط خاص فعالیت های سازمان اورژانس استان مرکزی، تعامل مثبت و سازنده این سازمان با فرماندهی محترم انتظامی کلانشهر اراک ، طی سنوات اخیر سبب رضایتمندی آحاد مردم و پیشگیری از آسیب ها شده است .

▫️سرهنگ مختاری فرمانده انتظامی کلانشهر اراک نیز با ابراز خرسندی از حضور سرپرست و کارکنان اورژانس ۱۱۵ را در جمع پرسنل ناجا ، همکاری با اورژانس جهت کنترل آسیب ها و کمک به جامعه را مایه افتخار  پرسنل خدوم این نیرو توصیف و ابراز امیدواری نمود با همکاری و همیاری تمامی مسئولان و پرسنل ناجا امنیت و آسایش خاطر مردم بیشتر از پیش تامین گردد .

کلید واژه ها: اورژانس پیش بیمارستانی نیروی انتظامی