پایگاه اورژانس ۱۱۵ دستجان از توابع شهرستان فرمهین افتتاح شد.

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۰۷:۰۲ کد : ۲۰۹۶ اخبار اصلی
پایگاه اورژانس ۱۱۵ دستجان از توابع شهرستان فرمهین افتتاح شد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی ‌از راه اندازی سومین پایگاه جاده ای استان در این ماه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی :دکتر پریا بهرامی اظهار کرد:بیست وسومین پایگاه جاده ای استان در روستای دستجان از توابع شهرستان فرمهین می باشد که امروز به صورت رسمی افتتاح شد که بااحتساب این پایگاه سی و هشتمین پایگاه اورژانس در سطح استان می باشد.

وی افزود:این پایگاه با کمک یکی از خیرین حوزه سلامت استان و در  ساختمان مستقل به متراژ120 مترمربع ساخته شده است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد :در مراسم افتتاحیه پایگاه دستجان نماینده محترم این شهرستان  در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و نماینده محترم ولی فقیه در این شهرستان و مسئولان محلی حضور داشتند.
شایان ذکر است در انتهای مراسم از خیر محترم جناب آقای امیرحسین پزشکیان توسط ریاست محترم علوم پزشکی استان مرکزی تقدیر شد.

کلید واژه ها: فرمهین مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی روستای دستجان دکتر پریا بهرامی