مشخصات اتوبوس آمبولانس های ملی حاصل همکاری دانشگاه علوم پزشکی اراک و سازمان اورژانس کشور

۲۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۶ کد : ۲۱۰۳۲ اخبار اصلی

▫️به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی و به نقل از دکتر پروهان :طراحی ساخت این اتوبوس آمبولانس‌ها توسط کارشناسان فنی دانشگاه علوم پزشکی اراک و سازمان اورژانس کشور صورت گرفته است که ظرفیت انتقال ۱۰ تا ۱۴ بیمار را دارند و مانند این است که مرکز درمانی به محل حادثه منتقل شده زیرا تمام امکانات لازم در آن تعبیه شده است.

▫️سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان گفت: استقرار این اتوبوس آمبولانس ها در جاده هاى بین شهرى بعد مسافت تا مراکز درمانى را پوشش داده و قابلیت استفاده در شرایط بحران را براى خدمت رسانى فراهم ساخته است.

▫️وی افزود: برای انتقال بیمار به داخل اتوبوس آمبولانس بالابر مناسب طراحى و ساخته شده است تا با ایمنى کامل امکان حمل بیمار به داخل یا خارج از خودرو امکان پذیر باشد.
▫️ایشان خاطر نشان کردند ساخت اتوبوس آمبولانس توسط شرکت ایران خودرو دیزل در حال انجام می باشد.