انجام بیش از ۱۲ هزار ماموریت کرونایی در سال گذشته توسط اورژانس

۱۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۲ کد : ۲۱۶۶۱ اخبار اصلی
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شیوع کرونا بار سنگینی را بر دوش اورژانس و مجموعه سلامت گذاشته است.
انجام بیش از ۱۲ هزار ماموریت کرونایی در سال گذشته توسط اورژانس

به گزارش ر.ابط عمومی اورژانس 115 استان مرکزی دکتر محمد پروهان بیان کرد: با شیوع و همه گیری کرونا، اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی بیش از پیش خود را موظف به حفظ جان و سلامتی همنوعان خود دانست.

وی افزود: بر این اساس بیش از 12 هزار و 615 ماموریت در مدیریت بیماران کرونایی توسط اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال گذشته انجام گرفت.

وی تاکید کرد: این تعداد در سالجاری و تاکنون به 6 هزار و 810 ماموریت رسیده است.

دکتر پروهان خاطرنشان کرد: با توجه به احتمال بروز پیک ششم این بیماری، از همه ی مردم و هم استانی ها خواهش می کنیم، پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی را با جدیت دنبال کنند و مدافعان سلامت و همکاران اورژانس را یاری نمایند.

کلید واژه ها: اورژانس پیش بیمارستانی تکنسین فوریت های پزشکی