پیام تبریک سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی به مناسبت روز پرستار

۱۹ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۲۴۰۹ اخبار اصلی
"پرستاران" به عنوان اسوه ی صبر و انسانیت، روح ایمان را در کالبد جامعه می دمند. چه زیباست، حرفه ای اینچنین هنرمندانه، علم خود را در نجات بیماران بکار می بندد و غبار درد محنت را از چهره انسان های دردمند می‌زداید.
پیام تبریک سرپرست اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی به مناسبت روز پرستار

اکنون که خداوند توفیق خدمت درمیان تلاشگران جامعه "پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی" را بر من عطا نموده است، بر خود می بالم که پرستارانی توانمند از آن سوی خطوط ۱۱۵ با کلام خود مرهمی بر آلام مردم اند و صبوری پیشه میکنند و بزرگمردانی شجاع، برای نجاتِ بیماران و مصدومانِ حوادث به سرعت به سوی امدادخواهان می شتابند و رشادت گونه، علم و مهارتِ خود را در ارائه اقدامات فوری برای نجاتِ بیماران بکار میگیرند.
اینجانب خجسته میلاد با سعادت پرستار عاطفه ها، زینب کبری (س) و روز پرستار را بر همه تلاشگران این عرصه و منادیان انسانیت و ایمان "به خصوص پرستاران شاغل در اورژانس استان مرکزی" تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر محمد پروهان

کلیدواژه‌ها: اورژانس پیش بیمارستانی کارشناس پرستاری