اهمیت لزوم بازسازی و تعمیر آمبولانس های موجود در پایگاه های اورژانس

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۵۵ کد : ۲۳۰۱۱ اخبار اصلی
ایران نژاد معاون فنی و عملیات اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی با توجه به اهمیت لزوم بازسازی و تعمیر آمبولانس های موجود در پایگاه های اورژانس با پیگیری های مجدانه ریاست محترم دانشگاه و همچنین ریاست محترم سازمان اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی اولین آمبولانس بازسازی شده به استان مرکزی وارد شد.
اهمیت لزوم بازسازی و تعمیر آمبولانس های موجود در پایگاه های اورژانس

ایران نژاد معاون فنی و عملیات اورژانس 115 استان مرکزی

با توجه به اهمیت لزوم بازسازی و تعمیر آمبولانس های موجود در پایگاه های اورژانس با پیگیری های مجدانه ریاست محترم دانشگاه و همچنین ریاست محترم سازمان اورژانس 115 استان مرکزی اولین آمبولانس بازسازی شده به استان مرکزی وارد شد.

این امر موجب می شود سرعت و کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران در سطح استان افزایش پیدا کند .

امیدواریم با توجه به هزینه های بالای بازسازی آمبولانس ها خیرین محترم هم در این حیطه وارد شوند و بدانند با این کار تحولی در ارائه خدمات توسط اورژانس به بیماران و مصدومین ایجاد خواهد شد.

کلید واژه ها: اورژانس پیش بیمارستانی معاون فنی و عملیات تکنسین فوریت های پزشکی آمبولاس