بیستمین پرواز بالگرد اورژانس استان مرکزی بر فراز دیار آفتاب

۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۵ کد : ۲۳۵۴۸ اخبار اصلی
رئیس سازمان اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از انتقال مادر باردار از شهرستان خمین به مرکز استان خبر داد.
بیستمین پرواز بالگرد اورژانس استان مرکزی بر فراز دیار آفتاب

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 استان مرکزی، دکتر محمد پروهان بیان کرد : بدنبال درخواست بیمارستان امام خمینی (ره) جهت اعزام بیمار به مرکز استان در راستای دریافت اقدامات تخصصی ، پرسنل واحد پایش مراقبت های بالینی اورژانس هماهنگی ها لازم جهت اعزام بالگرد را آغاز کردند و سریعا بالگرد اورژانس هوایی در ساعت 13:27 دیروز 4 بهمن ماه به خمین اعزام شد.

دکتر پروهان در پایان اضافه کرد: اعزام مادران باردار با تشخیص زایمان پرخطر از موارد اعزام اورژانس هوایی می باشد.

کلیدواژه‌ها: اورژانس پیش بیمارستانی تکنسین های اورژانس اراک اورژانس هوایی