بالگرد اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی جهت نجات بیمار قلبی به پرواز درآمد.

۰۹ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۱ کد : ۲۳۶۵۱ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی گفت: با پرواز بالگرد اورژانس ۱۱۵ آقای ۶۲ ساله نجات یافت.
بالگرد اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی جهت نجات بیمار قلبی به پرواز درآمد.

دکتر محمد پروهان گفت: در ساعت ۱۳:۲۸ امروز شنبه ۹ بهمن ماه به دنبال تماس از واحد MCMC دانشگاه خمین با واحد EOC  و مرکز ارتباطات اورژانس استان، مبنی بر درخواست انتقال آقایی ۶۲ ساله با مشکل قلبی در راستای دریافت خدمات تخصصی به بیمارستان شهید چمران اصفهان، بالگرد اورژانس ۱۱۵ اعزام شد.

وی افزود : پس از هماهنگی های لازم توسط مرکز ارتباطات اورژانس، بالگرد اعزام و پس از تحویل بیمار در شهرستان خمین، با مراقبت کامل به بیمارستان شهید چمران اصفهان منتقل گردیدند.

مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه گفت: این اولین اعزام بیمار به خارج از استان توسط بالگرد اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی می باشد.

کلید واژه ها: اورژانس پیش بیمارستانی تکنسین های اورژانس اراک اورژانس هوایی