روز پرستار

۲۳ دی ۱۳۹۷ | ۰۷:۱۰ کد : ۲۴۸۸ اخبار اصلی
روز پرستار

بسمه تعالی
پنجم جمادی الاول، سالروز ولادت باسعادت بانوی شکیبایی، استقامت و شجاعت حضرت زینب کبری(س)،پیام رسان واقعه عاشورا وروزپرستار رابه مردم شریف ایران، عاشقان ائمه اطهار و جامعه پرستاری تبریک وتهنیت میگویم.
بی تردید پرستاران اسوه های عفت، صبر، عطوفت و متکی به خصایص نیک انسانی هستند که درشرایط طاقت فرسای کاری با روحیه ای برگرفته از ویژگی های والای بانوی استقامت و شکیبایی، تلاش می کنند آلام بیماران را با فداکاری و حس انسان دوستی کاهش دهند و امید به زندگی را به آنان بازگردانند.
مایه خرسندی است که اورژانس۱۱۵ در بخش ارائه خدمات به بیماران نیز حضوری مثمرثمر دارد.
جا دارد از همه پرستاران و دست اندرکاران این عرصه به دلیل زحمات صادقانه، دلسوزانه و انسانی تشکر و قدردانی داشته باشم.
اینجانب ضمن گرامیداشت ولادت دخت گرانمایه امیر مومنان(ع)،توفیق روزافزون جامعه بی ادعای فوریت های پزشکی وپرستاری را از خداوند مسئلت می کنم و آرزومندم این عزیزان باالگوبرداری از حضرت زینب کبری (س) در تمامی مراحل زندگی شاد و سربلند باشند.

دکترپریابهرامی
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی