جلسه معارفه معاون اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی برگزار گردید.

۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۲ کد : ۲۵۵۲۱ اخبار اصلی
آقای عبدالصمد صمدی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک ▫️ضمن تبریک ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) به همه همکاران عزیزمان به خصوص پرسنل فوریت های پزشکی استان ، جلسه معارفه معاون اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی امروز برگزار گردید.
جلسه معارفه معاون اجرایی اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی برگزار گردید.

آقای عبدالصمد صمدی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک

آقای شمس به عنوان معاون اجرایی به مجموعه اورژانس پیش بیمارستانی اضافه شدند که ایشان یکی از نیروهای خوب و با تجربه هستند.

مجموعه اورژانس پیش بیمارستانی استان یکی از مجموعه های فعال و پر انرژی و پر کار است که براساس شاخص هایی که داشتیم یکی از موفق ترین اورژانس ها در طول تاریخ دانشگاه علوم پزشکی اراک بوده است که جا دارد از ریاست محترم و تیم مدیریتی اورژانس تقدیر و تشکر کنیم.

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس بیمارستانی معارفه معاون اجرایی