دکتر پروهان در پیامی شهادت حضرت علی (ع) را تسلیت گفت

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۹ کد : ۲۵۶۶۲ اخبار اصلی
دکتر محمد پروهان رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان مرکزی ، بمناسبت ایام شهادت پیشوای شیعیان حضرت امام علی (ع) پیامی صادر کرد.
دکتر پروهان در پیامی شهادت حضرت علی (ع) را تسلیت گفت

روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی:

ایام شهادت جانسوز مولای متقیان حضرت علی بن ابیطالب (ع)، مقارن است با دومین شب از لیالی پر برکت قدر که مشتاقان و مومنان را به خود می خواند تا  ناب‌ترین و زلال‌ترین صحنه نیایش انسان در مقام بندگی را به نمایش بگذارند.

اینک که در شب‌های پر برکت قدر، خداوند بزرگ را شاکریم که بار دیگر توفیق عبادت و بندگی و بهره‌گیری از معنویات خوان گسترده الهی را نصیب ما فرموده و با یاد بزرگ مرد تاریخ بشریت حضرت امیرالمومنین علی(ع) زیر باران رحمت "لیله القدر" می ایستیم تا جانهایمان تطهیر شود تا شاید به مضمون قدر که می گویند از هزار ماه برتر است، دست یابیم گرچه ما را بر عظمت و شناسایی آن راهی نیست.

ایام شهادت حضرت امیرالمومنین (ع) را به پیشگاه حضرت ولی عصر امام زمان (عج)، همکاران در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان و همکاران دانشگاه علوم پزشکی اراک تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.

کلید واژه ها: حضرت علی مرکز مدیریت مرکز مدیریت حوادث مدیریت ریاست مرکزاورژانس پیش بیمارستانی