افتتاح سومین پروژه خیرساز در شهر اراک هستیم

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۲ کد : ۲۵۸۷۸ اخبار اصلی
با توجه به اینکه در شهرستان اراک تعدادپایگاه هایمان کمبود جدی داشته و از برنامه عقب بودیم، سال گذشته با کمک شهرداری و اعضای محترم شورای شهر و خیرین ده پایگاه را در اراک کلنگ‌زنی کردیم.
افتتاح سومین پروژه خیرساز در شهر اراک هستیم

دکتر سید محمد جمالیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

در حال حاضر شاهد افتتاح سومین پروژه خیرساز هستیم. پروژه اول را خیر محترم جناب آقای حسینی و پروژه ی دوم را شرکت معدنی املاح و امروز هم توسط خیر محترم جناب آقای مهندس صیادی زاده در محل پارک امیرکبیر انشالله به بهره‌برداری می‌رسانیم.

این پروژه با ۱۴۰ متر مساحت حدود ۱۱ میلیارد ریال برای خیر محترم هزینه داشته است، زمین ها توسط شهرداری به اورژانس اهدا شده و توسط دانشگاه علوم پزشکی به بهره‌برداری رسیده است.

انشالله ما تا پایان امسال ده پروژه را در اراک به افتتاح خواهیم رساند و سرعت خدمات رسانی توسط اورژانس پیش بیمارستانی و کیفیت آن افزایش پیدا خواهد کرد. اورژانس امیرکبیر یکی از شلوغ ترین پایگاه‌های اورژانس ما است که تقریباً در ۲۴ ساعت نزدیک به ۲۰ تا ۲۴ ماموریت را انجام میدهند وبرای مردم این منطقه خدمات اورژانس ارائه میدهند.

کلید واژه ها: اورژانس پروژه محترم خیر محترم خیر اراک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک تکنسین های اورژانس اراک