به همت خیرین محترم توانستیم پایگاه خیرساز دیگری را به مرحله بهره برداری برسانیم

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۴ کد : ۲۵۸۷۹ اخبار اصلی
دکتر محمد پروهان رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی خدا را شاکریم به همت عزیزانمان در مجمع خیرین و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک توانستیم پایگاه دیگری از پایگاه های خیرساز را به مرحله بهره برداری و ارائه خدمات به مردم شریف کلانشهر اراک برسانیم.
به همت خیرین محترم توانستیم پایگاه خیرساز دیگری را به مرحله بهره برداری برسانیم

دکتر محمد پروهان رئیس اورژانس 115 استان مرکزی

ظرفیت و پتانسیل مجمع خیرین اورژانس استان مرکزی و خیرین محترم در احداث پایگاه های اورژانس بسیار قابل ستایش و ستودنی می باشد.سپاسگذار و شاکر خداوند منان هستیم که این توفیق را به ما داد تا در کنار این عزیزان کار خیرشان را تکمیل کنید و به بهترین نحوه ارائه خدمات دهیم.

کلید واژه ها: خیرین اورژانس پایگاه استان مرکزی پایگاه خیرساز ریاست سازمان اورژانس استان مرکزی