آمادگی اورژانس ۱۱۵ کلانشهر اراک جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۴ کد : ۲۵۸۸۶ اخبار اصلی
رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از آمادگی نیروهای مرکز اورژانس برای خدمت رسانی به شرکت کنندگان در راهپیمایی روز قدس خبر داد.
آمادگی اورژانس ۱۱۵ کلانشهر اراک جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ، دکتر محمد پروهان از اعلام آمادگی نیرو‌های اورژانس برای ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به شهروندان در راهپیمایی روز جهانی قدس خبر داد.

دکتر پروهان افزود: اورژانس استان  همچون سال‌ های گذشته در کنار سایر ارگان ها، مجموعه‌ ای از ناوگان‌ های آمبولانس‌ های خود را برای خدمت رسانی به ملت همیشه در صحنه و اجرای هرچه باشکوه‌ تر این مراسم آماده کرده است.

وی با بیان اینکه نیرو‌های اورژانس در مسیر‌های اعلام شده از صبح جمعه تا پایان راهپیمایی حضور دارند، ادامه داد: مرکز اورژانس کلانشهر اراک با چهار دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به صورت استقرار در این مراسم با شکوه در کنار همشهریان عزیز حضور خواهد داشت.

کلید واژه ها: اورژانس راهپیمایی راهپیمایی روز آمادگی قدس روز آمبولانس