روابط عمومی اورژانس ۱۱۵، عنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی اراک را از آن خود کرد.

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۹ کد : ۲۶۴۱۰ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس - سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در آستانه ی روز ارتباطات و روابط عمومی ، گردهمایی مسئولین روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی در محل سالن دکتر کاظم آشتیانی برگزار گردید .

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، عنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی اراک را از آن خود کرد.

در این مراسم که با حضور اعضای هیات رئیسه ی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد ؛ علیرضا شمشیری مدیر روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی به عنوان روابط عمومی برتر دانشگاه علوم پزشکی معرفی و از وی تجلیل به عمل آمد.

شمشیری با کسب حداکثر امتیاز در رنکینگ روابط عمومی ها توانست جایگاه برتر روابط عمومی های دانشگاه علوم پزشکی را از آن خود کند. لازم به ذکر است، رتبه ی مذکور با تجمیع امتیاز در حوزه ی مدیریت و ارتباطات اورژانس ، خبر و اطلاع رسانی و تولید محتوا لحاظ شده است.

بدنبال کسب این موفقیت ، دکتر محمد پروهان رئیس اورژانس استان ضمن تبریک به آقای علیرضا شمشیری و تقدیر از زحمات صورت گرفته در روابط عمومی اورژانس استان ، دستیابی به این مهم را نتیجه تعامل خوب ، مشارکت و همراهی تمامی نیروهای عملیاتی و ستادی شاغل در مرکز اورژانس استان دانست و این مشارکت و همراهی کارکنان با مجموعه ی روابط عمومی مرکز را مایه ی مباهات و سربلندی مدیران اورژانس و دانشگاه علوم پزشکی دانست.

فیلم کوتاه " چای ســرد" با موضوع شرایط پر استرس اورژانس پیش بیمارستانی از ساخته های علیرضا شمشیری است.

کلید واژه ها: روابط روابط عمومی روابط عمومی اورژانس عمومی عمومی اورژانس اورژانس اورژانس استان دانشگاه دانشگاه علوم دانشگاه علوم پزشکی