پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۲ کد : ۲۶۴۱۱ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی ضمن تبریک این روز گفت : روابط عمومی کارآمد به عنوان بازوی مشاوره ای با تحلیل گفتمان و دریافت نظرات موافق و مخالف، بستر ساز تعالی سازمان خود است
پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

متن کامل این پیام به شرح زیر است :

به نام خداوند جان و خرد

بیست و هفتمین ورق از کتاب اردیبهشت ماه تفسیر هنر هشتم  و ترجمه ی روز ملی ارتباطات و روابط عمومی را به قلم در می آورد، بی شک روز روابط عمومی تداعی گر اهمیت و نقش روز افزون صنعت روابط عمومی در دنیای ارتباطات است که امروزه به قلب تپنده مجموعه های مختلف تبدیل شده است

بی شک دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، به عنوان راس بهداشت ، درمان و آموزش دانشجویان در استان مرکزی که مخاطبینی عام و خاص شامل اساتید، پژوهشگران ، دانشجویان ، کارکنان و مردم و... را در بر می گیرد، نقش روابط عمومی برای اطلاع رسانی و اطلاع یابی بهنگام ، ایجاد بستر تفاهم ، همکاری و اعتماد متقابل ، جلب مشارکت همه جانبه مخاطبان در راستای پیشبرد سیاستهای بهداشت و درمان، برنامه ها و اهداف آموزشی ، درمانی ، بهداشتی و خدماتی دانشگاه و.... حائز اهمیت است و این تنها با وجود یک روابط عمومی پویا و منسجم امکان پذیر خواهد بود .

همکاران روابط عمومی در خط مقدم جبهه اطلاع‌رسانی و به عنوان سربازان گمنام در فضای کرونایی کشور  و استان مجاهدانه و ایثارگرایانه فعالیت می‌کردند که جای بس تشکر و قدردانی دارد.

در بحران مذکور روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به عنوان هادیان تأثیرگذار و جهت دهنده به افکار و سلایق مردم، در بحران کرونا در راستای انعکاس و بیان توصیه‌های پیشگیری و بیان واقعیت‌های نقش تأثیرگذاری ایفا کرده اند؛ وظیفه‌ای که در قالب و رویکرد رسانه‌ای نشان از تعهد عمل و عزم راسخ والیان این عرصه بود که جای تقدیر و تشکر دارد

اینجانب فرا رسیدن این روز باشکوه را ارج نهاده و به جمیع عزیزان فعال در عرصه روابط عمومی در استان مرکزی بالاخص همکاران پرتلاش این حوزه در دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی که با جدیّت و تلاش وافر پیشرفت و سربلندی روز افزون میهن اسلامی مان را رقم می زنند، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه ایزد متعال تداوم عزّت و اهتمام مسئولانه آن عزیزان را در انجام وظایف خطیر اطلاع رسانی و آگاهی بخش آرزومندم. بدون تردید حفظ و ارتقای جایگاه خطیر خبر و قلم درجهت تعمق اطلاع رسانی و ترویج و نهادینه کردن فضائل مدنی و اخلاقی  در جامعه از سیاست ها و برنامه های محوری نظام مقدس جمهوری اسلامی بویژه می باشد و تحقق این هدف در گرو تعامل و همکاری دو سویه اصحاب رسانه و دولتمردان رقم خواهد خورد.

کلید واژه ها: عمومی روابط عمومی روابط استان پزشکی استان علوم پزشکی استان دانشگاه علوم پزشکی استان استان مرکزی روز مرکزی