حضور در برنامه زنده تلویزیونی رصد

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۶ کد : ۲۷۲۴ اخبار اصلی
حضور در برنامه زنده تلویزیونی رصد

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی،دکتر بهرامی با حضور در برنامه زنده تلویزیونی رصد بیان کردند:

۳۵ پایگاه جاده ای و شهری در سطح استان داریم و در حوادث ترافیکی و حوادث ویژه اتوبوس آمبولانس ۱۱ مصدوم را جابجا می کند.

دکتر پریا بهرامی خاطر نشان شدند:همچنین در حوادث ویژه علاوه بر اتوبوس آمبولانس خودروی پشتیبان(MCI) به محل حادثه اعزام که این پشتیبان دارای تجهیزات کامل می باشد.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی ومدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی:سازمان های امدادی در مواقع حوادث پشتیبان هم و ارتباط خوبی بین سازمان های مرتبط می باشند.

ایشان افزودند:در خصوص پیشگیری کار پژوهشی انجام شده که در احداث پایگاه جدید به وزارت بهداشت پیشنهاد دادیم که تونسته ایم مناطق حادثه خیز را شناسایی کنیم و همچنین در پیشگیری آموزش عمومی و تخصصی انجام داده ایم.
دکتر بهرامی گفت:از روز افتتاح اورژانس هوایی از طلوع آفتاب تا غروب آفتاب بالگرد اورژانس در آماده باش کامل می باشد که تا کنون ۱۸ ماموریت داشتیم.

دکتر پریا بهرامی:بیشترین حوادث ترافیکی به ترتیب محورهای  قم_بروجرد_فرمهین در ده ماه امسال بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته متاسفانه ۸٪ افزایش داشته.

در پایان از مسئولین درخواست مساعدت و همکاری داریم .