تصادف در محور کمیجان به میلاجرد دو کشته و یک مصدوم برجای گذاشت

۰۹ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۳ کد : ۲۷۵۱۶ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: حادثه تصادف محور کمیجان به میلاجرد دو کشته و یک مصدوم برجای گذاشت.
تصادف در محور کمیجان به میلاجرد دو کشته و یک مصدوم برجای گذاشت

دکتر محمد پروهان اظهار کرد: حادثه تصادف بین دو دستگاه خودرو پراید و پژو در محور کمیجان به میلاجرد حد فاصل روستای یساول دو کشته و یک نفر مصدوم شدند.

دکتر پروهان افزود: مصدوم حادثه بعد از انجام اقدامات درمانی توسط کارشناسان اورژانس، از طریق آمبولانس به بیمارستان امام علی (ع) کمیجان منتقل شدند.

کلیدواژه‌ها: کمیجان محور کمیجان کمیجان میلاجرد مصدوم تصادف میلاجرد محور کمیجان میلاجرد کشته حادثه