درخشش اورژانس پیش بیمارستانی اراک در المپیاد علمی مهارتی قطب ششم کشور

۰۹ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۴ کد : ۲۷۵۱۷ اخبار اصلی
تیم المپیاد علمی ،مهارتی و آمادگی جسمانی فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک در رقابت با شش دانشگاه علوم پزشکی قطب ششم کشور خوش درخشیدند.
درخشش اورژانس پیش بیمارستانی اراک در المپیاد علمی مهارتی قطب ششم کشور

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی؛ مرحله دوم المپیاد علمی و مهارتی فوریتهای پزشکی کشور جهت انتخاب افراد برتر و راه یابی منتخبین به مرحله کشوری المپیاد،  هفتم تیرماه 1401 به میزبانی اورژانس پیش بیمارستانی استان زنجان برگزار شد.

این رقابت بین منتخبین مرحله مقدماتی شش دانشگاه علوم پزشکی قطب ششم کشور جهت رقابت در مرحله دوم المپیاد در سطح کلان منطقه آمایشی قطب ششم کشور برگزار شد و منتخبین این المپیاد به مرحله کشوری راه یافتند.

تیم المپیاد علمی و مهارتی فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک با کسب یک مقام اول در این المپیاد از بین تمامی رشته‌های مختلف برگ زرینی بر افتخارات دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود.

در این رقابت محمد صادق معصومی کارشناس فوریت های پزشکی اورژانس اراک نفر اول المپیاد علمی و مهارتی فوریتهای پزشکی قطب ششم کشور را کسب کرد.

کلیدواژه‌ها: پزشکی علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی فوریتهای پزشکی مهارتی فوریتهای پزشکی علمی مهارتی فوریتهای پزشکی پزشکی قطب پزشکی اراک پزشکی قطب ششم پزشکی قطب ششم کشور