واژگونی اتوبوس در محور اراک به بروجرد ۵۹ مصدوم و فوتی برجاگذاشت.

۱۴ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۴ کد : ۲۷۵۸۴ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی دکتر پروهان رئیس اورژانس پیش بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی اراک از فوت ۲ نفر و انتقال ۵۷ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس خبر داد.
واژگونی اتوبوس در محور اراک به بروجرد ۵۹ مصدوم و فوتی برجاگذاشت.

دکتر محمد پروهان افزود ساعت ۰۲:۰۱ بامداد سه شنبه بدنبال واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور اراک به بروجرد حدفاصله گردنه زالیان و به دنبال درخواست واحد EOC شهرستان بروجرد دو دستگاه آمبولانس از پایگاه های توره و روناس و همچنین اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام ‌شدند.

دکتر پروهان در ادامه گفت: در این حادثه تعداد ۱۳ مصدوم توسط اتوبوس آمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی اراک به بیمارستان شهید چمران بروجرد منتقل شدند.

کلید واژه ها: اتوبوس اراک بروجرد واژگونی اورژانس حادثه