درخشش کارشناس اورژانس ۱۱۵ اراک در اولین دوره phcls قطب ششم کشور

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۲ کد : ۲۷۷۹۹ اخبار اصلی
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اراک از درخشش کارشناس اورژانس ۱۱۵ اراک در قطب ششم کشور که به میزبانی زنجان برگزار شد خبر داد.
درخشش کارشناس اورژانس ۱۱۵ اراک در اولین دوره phcls قطب ششم کشور

دکتر محمد پروهان گفت:اولین دوره phcls قطب زنجان (مدیریت قلبی پیشرفته)در مورخ ۲۲ تیرماه سال جاری در شهر زنجان برگزار شد.

پروهان افزود: در این دوره از رقابت ها کارشناسان اورژانس ۱۱۵ در زمینه آزمون علمی، آزمون عملی تخصصی شغلی مورد سنجش قرار گرفتند که در پایان آقای علی معین کارشناس فوریت های اورژانس اراک به عنوان نفر برتر این دوره شناخته شدند.

مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی اراک در پایان از تلاش های مسئول آموزش مرکز و تیم اعزامی تقدیر و تشکر نمود و گفت: با برنامه ریزی و برگزاری کارگاه های علمی مهارتی مداومی که انجام شده امروز شاهد پیشرفت چشمگیر علمی و عملی کارشناسان اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی هستیم و امیدواریم این موفقیت ها در زمینه های مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی افزایش یابد.

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس ۱۱۵ اراک دوره علمی زنجان