برگزاری اولین دوره کارگاه آموزشی PHCLS در اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۸ کد : ۲۸۳۹۱ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ؛ اولین دوره کارگاه آموزشی PHCLS در شهرستان اراک دهم و یازدهم مرداد ماه تا ساعت ۱۵ بطول انجامید و در پایان از کلیه فراگیران کارگاه آزمون کتبی و عملی گرفته شد.
برگزاری اولین دوره کارگاه آموزشی PHCLS در اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی اورژانس 115 استان مرکزی ؛ اولین دوره کارگاه آموزشی PHCLS در شهرستان اراک دهم و یازدهم مرداد ماه تا ساعت 15 بطول انجامید و در پایان از کلیه فراگیران کارگاه آزمون کتبی و عملی گرفته شد.

این کارگاه که با هدف آشنایی پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی با فرایند تله مدیسین، تله کاردیوگرافی و مراقب های قلبی و عروقی در  بیماران قلبی به دلیل اهمیت موضوع ایست قلبی ریوی در جامعه و کاهش میزان مرگ و میر و معلولیت در بیماران ناشی از سکته های قلبی کد 247 برگزار شد .

کارگاه یاد شده گامی مثبت درجهت ارتقای اورژانس پیش بیمارستانی در ارائه خدمات فوریت های پزشکی به بیماران قلبی است که مهمترین گروه دریافت کنندگان خدمات سلامت در جامعه محسوب می‌شوند.

نفرات برتر در این دوره آقایان علیرضا شمشیری – حامد جانی – سید سجاد هاشمی بودند.

روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس بیمارستانی کارگاه قلبی دوره بیمارستانی استان استان مرکزی